Ontdek Brussel 2017-10-30T16:55:47+00:00

ONTDEK BRUSSEL

 

Brussel is een bloeiende stad om te studeren én ook om te leven. Om elke hoek valt er wel iets te ontdekken! Snuif je graag wat cultuur op? Op zoek naar wat groen? Een lekker hapje gaan eten met je vrienden? Of op zoek naar de leukste fuif in het centrum? Je vindt het hieronder. Veel plezier met het ontdekken van jouw studentenstad!

STADSTIPS

Op zoek naar de beste tips & tricks om alles te halen uit jouw studententijd in Brussel? Ontdek de stad met briklist.brik.be! Van de lekkerste restaurantjes, de beste koffie en de mooiste parken tot shoppen binnen je budget.
LEES MEER

CULTUUR

Van opera tot een underground dj-set: in Brussel vind je alles. Bekende instituten zoals de KVS of de Munt tonen je de absolute wereldtop, maar ook bij kleinere organisaties kan je pareltjes ontdekken.

LEES MEER

AAN HET WERK

Centje bijverdienen zodat je dat peperdure handboek kan kopen (lees: nét iets vaker op café kan gaan)? Hier vind je enkele nuttige links. Ook als je eerder de handen uit de mouwen wil steken als vrijwilliger vind je hier nuttige tips!

LEES MEER

SPORT

Heel wat studenten doen al eens aan beweging en daarom zoeken wij samen met de sport-professionals van de VGC of de sportdiensten van de hogescholen en universiteiten naar de beste sportplekken in de stad.

LEES MEER

UITGAAN

Je boeken beu en zin om alles eens los te shaken? Groot gelijk! Bekijk onze aanraders om te shaken tot de zon terug opkomt.

LEES MEER
X