//Aan het werk
Aan het werk 2017-12-12T10:50:31+00:00

AAN HET WERK

 

Stage, een studentenjob of vrijwilligerswerk doen? Het is allemaal mogelijk in Brussel. Wij geven je een overzicht met de vele mogelijkheden als student en zetten jou aan het werk!

STUDENTENJOBS

 

Voor je op zoektocht trekt naar jouw ideale studentjob, kijk je best eens op Student@work. Hierop vind je meer info over je toegestane werkuren, hoeveel je verdient en wat er gebeurt met je kinderbijslag.

Wil je werken in een restaurant, café of winkel? In Brussel zijn heel wat studentenjobs te bemachtigen. Check zeker eens of je universiteit of hogeschool niet op zoek is naar een jobstudent.

Ook op heel wat vacaturedatabanken kan je een kijkje nemen. Tijdens de zomermaanden hebben ook wij, bij Brik, jobstudenten nodig om koten klaar te maken voor het nieuwe academiejaar en om mee te helpen aan de frontdesk. Iets voor jou? Stuur ons zeker een mailtje!

STAGES

Wil je tijdens je studies al eens zien hoe het échte werk eruitziet? Bij sommige opleidingen krijg je al de kans, maar stage lopen kan ook altijd op vrijwillige basis. Droom je ervan stage te lopen bij een bedrijf of organisatie naar keuze? Stuur zeker eens een spontane sollicitatie op! Op onderstaande websites kan je altijd terecht voor een uitgebreid pakket aan stageaanbiedingen.  Ook bij Brik worden stagiaires met open armen ontvangen. Aarzel dus niet om onze vacatures te bekijken of een mailtje te sturen.

VRIJWILLIGERSWERK

Op zoek naar een nieuwe hobby, wil je wat ervaring opdoen of wil je mensen helpen? Dan is vrijwilligerswerk het antwoord op al jouw vragen. Als vrijwilliger help je niet alleen anderen maar haal je er zelf ook een pak uit.

  • Je leert nieuwe mensen kennen
  • Je doet ervaring op en ontwikkelt vaardigheden die later nog van pas kunnen komen
  • Je ontdekt andere kantjes van jezelf
  • Vrijwilligerswerk staat heel erg mooi op je cv: het toont motivatie, inzet en engagement!
  • En wie weet krijg je zelfs een plaats aangeboden in de organisatie!

Ook Brik draait voor een stuk op vrijwilligers. Heb je zin om mee te werken aan Brussel Brost of Study Spaces? Contacteer ons zeker!

X