Uitgaan 2017-10-13T14:52:39+00:00

UITGAAN

 

In Brussel kom je werkelijk alles tegen! Er is hier voor ieder wat wils. Je kan kiezen tussen ontelbaar veel stamcafés, de zwoelste clubs en de tofste concerten. Ontdek hier de nieuwste en heetste plekken waar je het glas kan heffen en een dansje kan doen.

OP DE CAMPUS

 

Op de campus van je instelling valt vanalles te beleven! Info over activiteiten: van debatavonden tot comedy en wilde feestjes, vind je bij studentenvoorzieningen of studentenverenigingen. Vaak lees je het aanbod op je campus ook al af aan de vele posters en flyers.

BRUSSEL BROST

Brussel Brost is de kick-off van het Brusselse academiejaar! Elke laatste donderdag van september dansen we het nieuwe jaar in. De beste beats en bands, een fris festival sfeertje, lekker eten, goede drank en duizenden studenten: meer heb je niet nodig om het jaar met een knaller in te zetten!

ONTDEK BRUSSEL BROST

BRIK LIST

Op zoek naar de leukste tips & tricks van studenten voor studenten? Zoek niet verder, je vindt ze op de Brik List! Samen met onze studentenreporters gaan wij steeds op zoek naar de leukste plekjes in de stad. Check it out en haal met onze tips alles uit je studententijd in Brussel. 

ONTDEK DE BRIK LIST

ZELF ORGANISEREN

Zelf iets organiseren met je organisatie of vereniging (een feestje, een optreden) en hiervoor nood aan audiovisueel materiaal? Via het VGC Uitleenloket is dat mogelijk !Vraag je login aan, check de webshop en plaats je bestelling. Aanvraag goedgekeurd? Dan kan je je bestelling ophalen tijdens de openingsuren. Achteraf gewoon in dezelfde staat terugbrengen en klaar voor het volgende feestje!

ONTDEK HET UITLEENLOKET
X